søndag 29. september 2013

Høstferie :)

Mange gleder seg nå over at det er høstferie. For vår del er ferien over allerede. På torsdag, feriens første dag, var Canto 5 måneder. Han blir bare større og større,  og finere og finere ♥


Canto 5 måneder ♥


I høstferien har vi hatt et flott høstvær. Husets tenåring har vært mye ute med Canto. Og Canto har gått etter han uansett hvilket rom det måtte være :)

Lørdag tok vi oss en tur til hytta. Her trente vi på både spor og innkalling. Canto var kjempeflink til å komme da vi ropte, enda det var mange småfugler som var fristende. Og da mor gjemte seg i skogkanten, tok det ikke lang tid før han var der.

Utenfor hytta 

2 kommentarer:

  1. Flinke Canto <3 Han ser ut til å være flink til å lære, og de to kommende månedene, før puberteten setter inn, er gode til nyinnlæring, bortsett fra at alle tennene er falt ut samtidig på våre to, bare blodranda igjen. De vegrer seg for å bite i leken, så vi har måttet gå over til myke leker nå :-) Klem til Canto :-)

    SvarSlett
  2. Canto har fått nye tenner og biter gjerne i lekene igjen. :-D Han er like sta som før, men også veldig lærevillig :-)

    SvarSlett